Biberon silicon Biboz - Beaba

Biboz – un biberon genial Made in France!

Biberonul Biboz de la Beaba este solutia geniala care permite mamicilor sa combine alaptatul la san cu suplimentele de formula de lapte, fara a-i provoca vreun stres bebelusului.

Biberon Biboz Beaba
Biberon Biboz Beaba

Biberonul Biboz are o tetina din silicon special, foarte moale si usor de apucat de gurita bebelusului.

Sistemul patentat anticolici este incorporat to in tetina biberonului Biboz, iar taietura special in forma de zambet sau de Smiley 🙂 se adapteaza nevoilor fiziologice ale beblusului- practic reproducand modul in care el suge la san- se deschide mai mult sau mai putin in functie de cat de foame ii este si nu permite curgerea laptelui din biberon daca bebelusul  nu trage, fiind astfel singurul biberon cu sitem antiscurgere sau antivarsare (minunat daca ne gandim ca bebe mai scapa biberonul pe canapea sau in patut).

Biberonul Biboz de la Beaba este realizat integral din silicon, cu gradatii emborsate (ca la cartile de credit) si poate fi incalzit, sterlizat de foarte multe ori, fara ca gradatiile sa i se stearga- asa cum se intampla la biberoanele clasice din sticla sau BPA free.

Gatul larg al biberonului Biboz il face usor de curatat, iar prepararea formulei de lapte sau a cerealelor este foarte simpla- cu lingurita sau cu mixerul direct in biberon.

Made In France Beaba

Si nu in ultimul rand… Biboz este un biberon marca Beaba fabricat in Franta , asa ca designul si culorile speciale il fac un Must have pentru orice mamica la moda.

Beaba – ideile geniale care iti simplifica viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 1 =