Bombite cu cacao: reteta de Craciun de la Chef ErFi

 

 

 

 

Va propun cateva retete simple de dulciuri de Craciun ce pot fi pregatite impreuna cu cei mici.

Azi: Bombite cu cacao

Ingrediente:

2/3 cesti de unt (moale)

3/4 cesti zahar pudra

3 linguri pudra de cacao

1 lg de lapte sau apa

1/4 lingurita de vanilie

2 cani ovaz

1/2 sau 3/4 cesti zahar pudra

Amastecati cu mixerul zaharul cu untul. Mixati apoi separat cacaoa, apa si vanilia. Adaugati amestecul de cacao peste cel de unt si amstecati bine cu mixerul.

Adaugati ovazul si amestecati totul cu mana.

Formati din amestecul rezultat bombite cu diametrul de 2 cm.

Puneti zahar pudra pe o farfurie si rulati bombitele prin zahar pana sunt complet acoperite.

Puneti bombitele de cacao la frigider o ora.

Acum puteti servi toata familia.

Pofta Buna !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − eight =