Carucioare Maclaren BMW

Carucior Maclaren BMW – Un carucior pentru superbebelusi

In premiera in Romania, ErFi, reprezentant autorizat al brandului britanic de carucioare Maclaren, va invita sa descoperiti cel mai nou  model de carucior: caruciorul  Maclaren BMW, o adevarata capodopera a inginerilor de la Maclaren, combinand materialele de cea mai buna calitate cu detalii de design specifice binecunoscutului si puternicului brand auto german, BMW pentru a crea un carucior cu adevarat sofisticat din categoria carucioarelor Maclaren de designer.

Colaboararea dintre forma si functionalitate a condus la un model de carucior Maclaren BMW foarte usor si extrem de performant.

Marcile auto germane sunt recunoscute pe plan mondial pentru fiabilitate, calitate si design, iar BMW se inscrie in gama automobilelor de clasa.

Faptul ca puternicul brand auto german BMW a ales sa isi asocieze numele cu cel al marcii de carucioare Maclaren este o garantie in plus privind calitatea deosebita a acestor carucioare si garantia pe care parintii care aleg Maclaren o primesc: anume aceea ca ii ofera copilului lor cu adevarat un produs de clasa.

Va asteptam de luni pana vineri intre orele 9-17 in showroom-ul Maclaren din Strada Veseliei nr 39-41, sector 5, Bucuresti sau in magazinul ErFi Sun Plaza pentru un test drive cu noul model de carucior  Maclaren BMW.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × two =