Celule Stem de Argan fac ridurile sa dispara

Cand esti femeie insarcinata, cateva teme nu-ti dau pace. Sunt necesitati sau… oportunitati. Pana la urma, fiecare lucru e important.

Atunci, am aflat o sumedenie de lucruri despre celulele stem, din ploaia de oferte care ne-au venit pentru a recolta celule stem la nasterea baietelului nostru. Am inteles ca exista o sansa pentru a salva o viata in viitor!!

Am aflat atunci ca celulele stem sunt baza vieții. Sunt celule specializate, cu capacitatea de a auto-reînnoi pe toată perioada de viață a organismului.

Surpriza mea a venit insa AICI – ele joacă un rol cheie în regenerarea epidermei și formarea de fibroblaste noi, celulele din derm responsabil pentru producerea de elastina si colagen!

Si mi-a venit o idee. De aceea, va spun deseori ca Dumnezeu mi-a dat sansa de a fi mama pentru a face mai mult, mai bine! Informatia de mai sus mi-a oferit un gand, pe care l-am pus in practica impreuna cu extraordinarii mei prieteni specialisti din laboratoarele Ardes.

Impreuna, am aflat ca si celulele stem din plante au proprietati interesante biologice care îl fac o materie primă importantă pentru cosmetica de ultima avangarda!!!

Institute de mare prestigiu din lume au derulat cercetari pentru a introduce celule stem vegetale. Folosirea celulelor stem pe baza de argan a devenit o miza uriasa.

Insa, cu mandrie trebuie sa o spun, Ardes a reusit sa puna la punct o noutate ABSOLUTA pe piata mondiala – o sinergie de uleiuri vegetale imbogatite cu celule stem pe baza de Argan!

Va spun cu mana pe inima ca n-am fost ani de zile atat de fericita si de emotionata in fata unei asemenea reusite!!

Este o gamă completă de produse pentru îngrijirea feței. Se numeste TREORI!

Efectul este incredibil!

O INFORMATIE-CHEIE! – Am facut in Italia un test pe 21 de femei cu vârste cuprinse între 39 și 61 ani. După 56 de zile de tratament cu o emulsie ce conține extract de celule stem de argan, s-a observat o REDUCERE a ridurilor in adâncime cu 26,2%, precum si CRESTEREA densității pielii cu 12,7%.

IAR DE AZI LINIA TREORI ESTE IN ROMANIA !

Oana Turcu Brancu ve invita pe www.erfi.ro sa descoperiti gama incredibila a produselor Ardes !

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × three =