Dinţisorii lui Er

Au fost odată ca niciodată doi pui de dinozaur. Cel mare, mai năzdrăvan, era Fi, iar cel mic, mai mâncăcios, se numea Er.

Mai grabit, dino Fi sparsese coaja cu vreo anisori inaintea lui Er si apoi statuse si tot asteptase sa se fie pregatit de iesirea in lume si fratiorul lui, Er, ca sa porneasca impreuna in lume in cautarea altor pui de dinozaur.

Fi era dinozaurul care avea cel mai des idei. El credea că sunt idei bune. Er avea mai rar idei şi se pare că ideile lui nu erau întotdeuna bune, sau asta era părerea lui Fi.

Ca orice pui de dinozaur, şi aceştia doi se trezeau de dimineaţă cu o poftă grozavă de vitamine şi spălat pe dinţi.

Din păcate, peştera lor avea o singură baie şi în fiecare zi bebe Er, marele Fi şi părinţii lor trebuiau să se îngrămădească la uşă şi să se ciondănească, să vadă cine se spală primul.

Dinozaurul Er aparuse pe lume intr-un an cu cifra 7 si  era tare necăjit din cauza dinţişorilor.  Până acum îi ieşiseră numai 7, iar gingiile îl dureau îngrozitor, semn că ceilalţi dinţişori erau şi ei pe drum.

Mama Dino îi luase tot feluri de jucărioare de ros, doar, doar o să mai uite de dureri, dar săracul Er plângea toata ziua.

Degeaba încerca simpaticul Fi să se joace cu Er. Puiul cel mic plângea şi plângea, uda toate batistele de prin peşteră.

Voi ce părere aveţi copii? Ce ar putea să facă Er ca să îl doară mai puţin gingiile? Voi ce faceţi, ca să nu vă doară dinţişorii?

Scrie-ne sfaturile tale până la data de 15 aprilie despre îngrijirea dinţişorilor unui bebelus şi poti primi la alegere unul dintre cele 10 premii oferite de firma Difax:

Periuta gingivala Difrax:
Cu ajutorul acestei periute gingivale, spalatul pe dinti al bebelusilor devine un obicei placut si amuzant. Masajul cu aceasta periuta ajuta la calmarea durerilor asociate eruptiei dentare.
Periuta trebuie spalata cu apa fierbinte si sapun. Poate fi si fiarta timp de 5 minute.
Periuta trebuie folosita numai sub supravegherea unui adult.
Periuta gingivala nu este o jucarie si nu trebuie lasata la indemana copiilor.
Recomandata bebelusilor mai mari de 5 luni.Recipient lapte praf:
Util pentru transportul laptelui pudra. In acest fel hrana poate fi proaspat preparata. Are 3 compartimente pentru trei tipuri de mancare.

Inel dentitie refrigerant:
Jucarie refrigeranta in forma de pestisor, manuta sau ursulet umpluta cu apa distilata pentru alinarea durerilor provocate de aparitia primilor dinti ai bebelusului
Se aseaza pentru pastrare in frigider (nu in congelator).
Inelul de dentitie refrigerant este recomandat bebelusilor cu varsta intre 4 si 12 luni.

Cheita dentitie Difrax:

Set zornaitoare si inele de dentitie. Ideal pentru plimbarea in parc cu bebelusul aflat la varsta aparitiei primilor dintisori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + five =