Iepurasul a cumparat carucioarele Ultima TS de la Graco la superpret

Graco Ultima TS BiscuitIepurasul e tatic si ca orice tatic istet vrea un niste carucioare cat mai usoare, mai ergonomice, dotate cu scaun auto si bineinteles la un pret foarte bun. Si pentru ca a cautat, Iepurila a gasit carucioarele pentru copii Ultima TS de la Graco.

Taticii isteti sunt foarte atenti cand aleg modelele de carucioare copii potrivite pentru bebelusii lor.

De cand a devenit tatic de primavara, iepurasul a trebuit sa se orienteze rapid in teren si sa gaseasca niste modele de carucioare copii cat mai usoare si ergonomice, pentru ca doamna Iepuras sa le manevreze fara greutate, dotate cu scoica auto, pentru ca de Paste iepurasul pleaca in vacanta cu toata familia.

Si unde mai pui ca modelele de carucioare copii Graco Ultima TS au un cos incapator de cumparaturi, ca sa incapa toate jucariile si gustarile celor mici.

Si ghiciti ce: Ipurasul chiar a avut noroc! A gasit modelele de carucioare copii Ultima TS de la Graco si nu oricum ci la un superpret de primavara.

Asa ca anul acesta de Paste, Iepurasul a cumparat si carucioare pentru bebelusii lui si a rams si cu bani pentru cozonac si oua de ciocolata.

Nu-i asa ca Iepurasul e un tatic descurcaret?

Intreaga colectie de carucioare copii de la Graco o gasiti in magazinul pentru copii  ErFi Sun Plaza, in Showroom-ul Graco din strada Veseliei nr 39-41 s online pe www.carucioare-graco.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × five =