Incepe vacanta in siguranta

“Copilul tau este in siguranta chiar si in vacanta”! Acesta este motto-ul  prin care atragem atentia parintilor ca siguranta copiilor conteaza.

Daca tot incepe vacanta trebuie sa ne pregatim pentru calatorie. Primul lucru la care ne gandim este siguranta noastra si a copiilor nostri, astfel trebuie sa fim la curent cu noile reglementari ale codului  rutier in ceea ce priveste transportul copiilor.

Noul cod rutier aprobat prin Hotarare de Guvern nr.11/2015 privind siguranta in trafic obliga toti conducatorii auto sa utilizeze centurile de siguranta atat ei cat si pasagerii acestora, iar daca sunt transportati copii care au pana la 135 cm atunci trebuie  montate in masina scaunele auto sau inaltatoarele potrivite varstei acestora.

O data cu noul cod rutier au crescut si amenzile acestea fiind din ce in ce mai mari, astfel  soferii care nu respecta legislatia in  vigoare vor fi sanctionati cu 4-5 puncte amenda, respectiv cu amenzi intre 390 Lei si 487 Lei si 3 puncte de penalizare.

Dragi parinti pentru siguranta copilului vostru este bine sa alegeti un scaun auto potrivit varstei acestuia. Graco iti ofera o varietate de scaune auto pentru copii de unde iti poti alege ce model ti se potriveste in functie de nevoi.

affix_diablo

Produsele preferate de parinti in perioada vacantelor sunt scaune auto Graco asta datorita corectitudinii si a grijilor facute de parinti cand vine vorba despre copilul lor. Ce trebuie stiut despre scaunele auto este ca acestea se cumpara in functie de greutatea copilului.

Iata clasificarea scaunelor auto pentru copii:

  • Grupa 0+ –recomandate de la nastere si pana la o greutate de 13kg          (scoici auto)
  • Grupa 1 – recomandate pentru copii cu greutatea intre 9-18kg
  • Grupa 2 – recomandate pentru copii cu greutatea intre 15-25kg
  • Grupa 3 – recomandate pentru copii cu greutatea intre 22-36kg

 Scaunele auto Graco sunt iubite de catre parinti datorita confortului si sigurantei oferite, in plus acestea sunt omologate conform legilor in vigoare.

ErFi va asteapta in perioada 2- 14.02.2016 cu promotii scaune auto. Gaseste scaunul sau inaltatorul potrivit  nevoilor tale.

Siguranta copilului tau conteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − 4 =