Maclaren BMW

Nu e Hi Tech, nu are telecomanda, nu iti poti incarca telefonul la el si nu are nici gadget-uri, dar e brandul de carucioare ales de toate celebritatile lumii: de la Brad Pitt si Angelina Jolie, Salma Hayek sau Cristian Brancu si Oana Turcu.

La sfarsitul anului 2012 brandul britanic de carucioare Maclaren a scos pe piata cel mai exclusivist model: Maclaren BMW.

Caruciorul Maclaren BMW are toate caracteristicile care au facut faimoasa marca Maclaren: este usor, se pliaza si se depliaza rapid, poate fi luat la bagajul de mana in avion. In plus, acest model poarta semnele celebrului brand auto BMW: roti, ornamente, accesorizari, toate autentice BMW.

Carucioare Maclaren BMW

Maclaren BMW se adreseaza parintilor atenti la detaliu, celor aflati in cautarea bunului gust autentic, al functionalitatii.

Daca in Marea Britanie caruciorul Maclaren BMW este vandut exclusiv in exclusivistul magazin Harrods, In Romania modelul Maclaren BMW se gaseste exclusiv in reteaua magazinelor ErFi: ErFi Sun Plaza si ErFi Showroom – Strada Veseliei nr 39-41 sector 5, Bucuresti.

sezuturi-carucioare-maclaren-bmw

Va asteptam la Baby Boom, la standu ErFi – Maclaren pentru un drive test Maclaren BMW de senzatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × four =