Maclaren – inceputul unui nou inceput

 

Cu toții știm povestea din spatele brand-ului Maclaren.  Faptul că fondatorul Owen Finlay Maclaren a realizat primul carucior în 1965 dupa ce și-a văzut fiica , având dificultăți legate de cel în care își plimba copilul, a reprezentat doar începutul  „unui nou început”.

 

 

1467320_260802244070634_512704562_nCunoscut internațional astăzi, brand-ul Maclaren își propune nu numai să asigure comfortul copiilor ci și usurinta cu care părinții îi pot plimba.

Diferitele tipuri de cărucioare, menite să aducă o nouă imagine, au demonstrat nu numai o dată calitatea și siguranța pe care le oferă.  În fiecare an, cei de la Maclaren au primit, pentru devotamentul lor și grija față de  produsele realizate , nenumărate premii.maclaren-volo

Dintre cele mai recente le menționăm pe  cele pentru:

1.  Cărucioarele  TechnoXT – Cele mai bune produse pentru copii din gama cărucioarelor, în 2014, Singapore.

2. Cel mai bun cărucior 2014,  acordat Mark II în Spania.

3. Cele mai bune cărucioare, acordat în UK 2014.

Dar premiile și bunele review-uri primite de-a lungul timpului nu sunt mereu de ajuns pentru a-i convinge pe cei de acasă  de caracteristicile extraordinare. Sunt situațiile de urgență când acest lucru iese în evidență.

O familie din Marea Britanie a trăit acest lucru pe propria piele. Reacția lor a apărut și pe o platformă de socializare   a  companiei Maclaren, unde au povestit cum căruciorul în care era copilul lor a diminuat impactul în accidentul suferit.

” Dețineam un cărucior Maclaren. Voiam să spun ce produs bun este. Ieri, acesta a fost lovit de un SUV care a trecut neregulamentar, pe culoarea roșie a semaforului. Fiul meu era în carucior și din ferici1146517_221553421328850_1243638731_nre nu a pățit nimic, însă roțile au fost distruse. În schimb,  cadrul căruciorului a rămas intact și de fapt nu are aproape nicio zgârietură.

Având un astfel de carucior de încredere bănuiesc că i-a  salvat viața. Vă multumesc foarte mult pentru că realizați  un produs de încredere! Deși este intact, celui mic ii este dor  de căruciorul lui!  Toate cele bune, Eric,Mara și Ethan G „

Drept cadou, cei de la Maclaren au trimis familiei un nou carucior.  Astfel putem observa clar  că seriozitatea, calitatea și siguranța sunt mai mult decât simple caracteristici ai celor din această companie.  Sunt valorile cu care ei lucrează în fiecare zi!

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: www.facebook.com/MaclarenBabyUK

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 2 =