Oana Turcu te invata sa slabesti natural! Targetul nostru: sanatatea!

Celulita, slabire si vergeturi cele 3 mari probleme ale acestui secol. Alimentatie, sedentarism , stres, insatisfactii de tot felul , toate duc la aceeasi problema: deformarea trupului .

Ne bucuram in momentul in care mancam o tochitura, sarmale , papanasi , clatite dar regretam cand partenerul de viata nu ne mai priveste trupul ca atunci cand ne-am cunoscut . De ce sa ii lasam privirea sa se indrepte catre vecina supla si plina de incredere in ea sau de ce nu, catre colegul zvelt si sa nu ne ambitionam si sa atragem noi privirea tuturor si sa fim mandrii de felul in care aratam .

Vine vacanta de vara si razele soarelui vor scoate la iveala celulita pe care o uram atat de mult …Vino cu dr.Oana Turcu si vei reusi sa ai din nou incredere in tine.

CREMA ANTICELULITA SI ANTIVERGETURI CU IEDERA 500 ml/ 1000 ml – 160 ron/ 217 ron

Crema cu iedera pentru masajul de suplete, anticelulita si antivergeturi. Pentru uz profesional si la domiciliu. Se aplica pe zonele cu celulita si vergeturi, prin masaj in sensul circulatiei venoase, de doua ori pe zi. Nu contine camfor si substante iodate. Se poate asocia cu Uleiul de Verbina sau de Migdala Dulce.

CREMA EXTRAFORTE PENTRU SLABIRE – TERMO 250 ml/ 500ml/1000ml – 109 ron/ 185 ron/ 274 ron

Crema pentru masajul anticelulitic, antivergeturi si de slabire al corpului (3 in 1), cu actiune de incalzire extraforte. Cu alge iodate, camfor natural, mucozaharide, centella asiatica, castan de India, hamei si saruri organice ale iodului. Atentie: aplicarea produsului genereaza senzatii locale de caldura si inrosire destul de intensa, ce dispare dupa citeva minute. Evitati contactul cu ochii si mucoasele. Pentru pielea foarte sensibila, cu probleme circulatorii, varice, se recomanda Crema Extraforte pentru Slabire – Non Termo, Crema Biogheata si Gelul Biogheata.

CREMA EXTRAFORTE PENTRU SLABIRE – NON TERMO – 250 ml/ 500ml/1000ml – 109 ron/ 185 ron/ 267 ron

Crema pentru masajul de slabire al corpului, anticelulita si antivergeturi (3 in 1). Cu alge iodate, centella asiatica, castan de India, hamei si saruri organice ale iodului.

NAMOL EXTRAFORTE PENTRU SLABIRE – TERMO 500 ml/ 1000ml – 160 ron/ 267 ron

Complex de namol pentru impachetari locale, folosit in tratamentul de suplete, anticelulita si antivergeturi. Cu namol natural, alge iodate, camfor natural, centella asiatica, castan de India, hamei, saruri organice ale iodului. Uz: se aplica un strat subtire de namol, dupa necesitate, pe picioare, coapse, solduri, brate. Se infasoara cu pelicula transparenta si se lasa in repaus 45 de minute. Se poate acoperi cu o patura termica. Nu se usuca, nici nu se farimiteaza. Nu este necesar sa ramineti intins, astfel incat puteti efectua tratamentul si acasa. Se inlatura cu buretele umezit. Atentie: Namolul Extraforte pentru Slabire – Termo genereaza o inrosire locala si o senzatie de caldura destul de intensa, ce dispare ulterior. Evitati aplicarea pe pielea foarte sensibila, cu probleme circulatorii, varice. In acest caz, se foloseste Namol Extraforte pentru Slabire – Non Termo. Dupa inlaturare, se face un masaj usor cu Crema Extraforte pentru Slabire – Termo.

NAMOL EXTRAFORTE PENTRU SLABIRE – RECE – 500 ml/ 1000ml – 160 ron/ 267 ron

Complex de namol pentru impachetari locale, recomandat in tratamentul de suplete, anticelulitic si antivergeturi pentru pielea sensibila, cu probleme circulatorii, varice. Cu: namol natural, alge iodate, camfor natural, centella asiatica, castan de India, hamei, saruri organice ale iodului. Uz: se aplica un strat de namol, dupa necesitate, pe picioare, coapse, solduri, brate. Se infasoara cu o pelicula transparenta si se lasa in repaus 45 de minute. Nu tinde sa se usuce sau sa se farimiteze. Se inlatura cu buretele umezit, dupa care aplicati Crema Extraforte pentru Slabire – Non Termo, masind usor.

CREMA BIOGHEATA 500ml – 146 ron

Crema profesionala impotriva celulitei si pentru masajul de slabire al corpului Contine esente de scortisoara. Se asociaza perfect in tratamentul de slabire cu Cellaroma si Gelul Biogheata. Uz: se aplica pe zonele interesate si se maseaza in sensul circulatiei venoase, pina la absorbtie.

GEL BIOGHEATA 500ml – 216 ron

Gel rece pentru impachetari impotriva celulitei. Optim pentru picioare obosite, grele, umflate. Uz: se intinde pe picioare, coapse, solduri si se infasoara cu fase umede (ori bandaje elastice) sau folie transparenta. Se acopera cu prosop sau patura. Dupa 30 minute, se inlatura fasele (bandajele elastice) si se continua cu masajul cu Crema Extraforte pentru Slabire – Termo sau Crema Biogheata

BIOAMPRENTA CU ALGE 500ml – 127 ron

Masca guma ocluziva cu alge pentru tratamente corporale anticelulitice, de tonifiere si tratamente cosmetice. Masca cu alge, ce favorizeaza penetrarea principiilor active. Se aplica pe piele inainte de a intinde Bioamprenta cu Alge. Uz: 1) se aplica principiile active: Fiola, Ser, Sinergie; 2) se intinde masca pe zonele interesate cu o lopatica tip ceara, fara a incerca sa obtinem un strat uniform; 3) dupa expirarea timpului de repaus, se inlatura usor cu un filtru de guma. Din 250 de grame se pot face aproximativ 10 tratamente. Mod de preparare: la o doza de alge (50 grame) se adauga 2 doze de apa rece (100ml) si se amesteca energic pentru citeva secunde. Aplicati imediat.

SINERGIA BIOLIPO-R 10 fiole – 318 ron

Complex-soc anticelulita si pentru slabire. Biocomponent pulbere-lichid pentru uz profesional si domiciliu. Complex cu: apa aromatica de hamamelis, extract glicolic de hamamelis, extract concentrat de tei si trandafir. Uz: apasati capacul si agitati citeva secunde. Scoateti capacul si intindeti. Masati, pina la absorbtie, pe zonele cu celulita. Preparati produsul in momentul folosirii. Continuati apoi cu masaj drenant cu Crema Bioactiva pentru Cura de Slabire, Crema Extraforte pentru Slabire – Termo, Crema Anticelulita si Antivergeturi cu Iedera, Crema Biogheata. Repetati operatiunea zilnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 13 =