Oua de ciocolata cu unt de arahide

 

Aceste oua cu putin unt de arahide sunt motivul  perfect pentru a petrece timp cu copiii in bucatarie. Ei vor fi fericiti sa le pregateasca apoi sa le manance !

Ingrediente:6047174c-6059-4af3-85c2-dace49fcae9b

  • 450g zahar.
  •  250 g de unt de arahide.
  • 50 g unt.
  • 1 lingura de lapte (opțional).
  •  225 g ciocolată de gatit.
  • 1 lingura de ulei vegetal.

Mod de preparare in 3 pasi:

  1. Intr-un castron  adaugati zahar, unt de arahide cremos, unt inmuiat si daca este necesar, lapte (se adauga laptele, daca este necesar pentru a obtine o consistenta neteda). Cu mainile, formati oua de ciocolata. Cu aceste cantitati, putem face 2 oua mari sau mai multe mici. Puneti ouale in congelator timp de 1 ora.
  2. In timp ce ouale sunt la congelator , se taie ciocolata de patiserie in bucati mici si se topeste la foc mediu in bain-marie cu o  lingura de ulei. Se amestecă frecvent.
  3. Scoateti ouale din congelator si intepati cu o furculita. Scufundati fiecare ou in ciocolata topita si puneți pe hartie pergament. Cand ouale s-au racit un pic, decorati pe gustul vostru!

 

 

 

sursa:allrecipes.fr

sursa foto: allrecipes.fr/covermytimeline.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − five =