Primul concurs de puzzle pentru familiile cu copii

Binecunoscutul producator international de jocuri tip puzzle, Jumbo din Olanda, impreuna cu distribuitorul sau oficial in Romania, Tibal Prodomain au pregatit pentru 1 iunie o surpriza speciala pentru familiile cu copii: primul concurs de puzzle.

Concursul de puzzle se va desfasura in data de 29 Mai 2010 in doua locatii Diverta din Bucuresti: magazinul Diverta din Mall Vitan si magazinul Diverta din Baneasa Shopping Center, iar in data de 1 Iunie 2010 la Zone Arena. (Str. Barbu Vacarescu nr. 164D situat intre Clubul de Tenis si supermarketul Billa)  vezi harta locatie.

In fiecare din cele 2 locatii Diverta precum si la Zone Arena se vor organiza cate 2 runde de concurs, la fiecare runda putand participa cate 6 echipe. Conditia pentru inscriere este ca echipa sa fie formata din cel putin doua persoane: un adult si un copil. Inscrierile vor fi facute direct in locatiile Diverta anuntate sau pe site-ul www.erfi.ro, completand formularul de mai jos. Inscrierea la concurs este competitiva, asa ca va rugam sa va grabiti!

[form 2 „inscriere-concurs-diverta”]

Detalii concurs:

Diverta Mall Vitan: 29 Mai 2010.

  • Runda I de la 16:00 la 17:00
  • Runda a II-a de la 17:00 la 18:00.

Diverta Baneasa Shopping Center: 29 Mai 2010.

  • Runda I la 16:00 la 17:00
  • Runda a II-a de la 17:00 la 18:00.

Zone Arena: 1 Iunie 2010.

  • Runda I Runda I la 16:00 la 17:00
  • Runda a II-a de la 17:00 la 18:00.

Fiecare runda de concurs va avea o durata de o ora. Echipele concurente vor fi invitate sa reconstituie cate un puzzle Wasgij de 500 de piese, partial construit. Castigatoare va fi declarata echipa care va reusi sa termine prima puzzle-ul.

Premiul cel mare al fiecarei runde va consta intr-un puzzle Jumbo Wasgij de 1000 de piese. Fiecare echipa participanta va primi un cadou special pentru curaj, un puzzle Wasgij de 54 de piese.

Despre puzzle-urile Wasgij Jumbo

Wasgij este un nou concept de joc, asa-numit-ul puzzle-problema.

Daca la un puzzle clasic imaginea pe care trebuie s-o reconstituim este cea de pe cutie, la Wasgij trebuie sa ghicim ce vom obtine in final. Jocul ne ofera cateva indicii cu privire la rezolvarea problemei: 3 sunt desenate pe cutie, iar al 4-lea se afla in interiorul cutiei. Tot in cutie vom gasi si un poster care ne sugereaza contextul in care se afla imaginea pe care trebuie s-o reconstituim.

Va asiguram ca surpriza pe care o veti avea dupa finalizare puzzle-lui merita tot efortul.

Iata cateva exemple de puzzle-uri -problema de tip Wasgij.

Puzzle-uri Destiny: cu totii am dori sa aflam ce se va intampla in vitor. Rezolvand acest tip de Wasgij vom vedea cum va arata un orasel peste 20 de ani.

Puzzle-uri Mistery: Oare ce vede acest cal ? Cum arata lumea vazuta prin ochii lui? Ce anume o sperie pe aceasta simpatica bunicuta ce a castigat o excursie intr-un paradis tropical. Cateva indicii, cateva ore de concentrare si misterul se va rezolva.

Acestea sunt doar cateva exemple. Fiecare sezon va va aduce noi si noi probleme amuzante si din ce in ce mai complicate.

Calitatea deosebita a pieselor, desenele create de autori renumiti in arta puzzle si conceptul avangardist 2 in 1: puzzle si problema vor face din Wasgij un must have al iubitorilor acestui tip de jocuri.

Bafta si nu uitati: fiercare participant va fi un castigator!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 14 =