Grija părinților-Protecția copiilor

 

Grija devine un lucru natural atunci când ai un copil. Grija ca lui să nu-i lipsească nimic, să fie mereu fericit, dar și ocrotit.

Desigur , mediul în care trăim și societatea noastră ii face pe părinți să fie și mai protectori. De multe lucruri aceștia nu pot fi feriți și din păcate nu putem face altceva decât să le fim alături când vor avea nevoie .

Sprijinul părinților  este cel mai bun remediu împotriva tuturor problemelor pe care aceștia le-ar putea avea. Instinctul lor  devine scutul cel mai puternic. Problema este că timpul nu ne mai permite azi să fim aproape de ei atât cât ne-am dori.

mbp36

Tocmai de aceea echipa Motorola aduce în prim-plan Monitorul MBP36   cu unicul scop de a supraveghea bebelușul pe timp de noapte sau de zi.

Cu ecran LCD color, sistem de comunicare tip walkie-talkie, dar și nenumărate funcții ca:  activare vocală, termometru , alertă vizuală sau chiar liniștire,  acest monitor înfățișează „paznicul” perfect pentru bebeluș.

Videofonul digital bidirectional Motorola a fost desemnat ca cel mai bun produs de monitorizare a bebelușilor și copiilor în 2014, fiind premiat cu Medalia de Aur a prestigioasei competiții Mother & Baby Award !

camera-video-aditionala-motorola-mbp36_1

sursa foto: melty.fr

Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 14 =