Reteta de vara: GAZPACHO DIN ANDALUZIA

Chef Béaba va recomanda o reteta superspeciala pentru zilele calduroase de vara: Gazpacho din Andaluzia.

Durata de Preparare: 20 min

Reteta recomandata de la varsta de: 12 luni

Ingrediente:

1/4 de castravete mic

1 rosie mare

1/4 ceapa alba

10 g ardei rosu

3 frunze de busuioc

1 tulpina de telina

1 catel de usturoi proaspat

1 lingurita concentrat de tomate

cateva picaturi de otet de vin rosu

2 lingurite de gheata sparta

PREPARARE

Spalati bine frunzele de busuioc. Spalati castravetele, rosia, tulpina de telina si ardeiul rosu.

Curatati castravetele de coaja.

Taiati rosia si indepartati zona in care a fost prinsa codita. Curatati cu atentie tulpina de telina. Scoateti semintele din ardeiul rosu.

Tocati marunt busuiocul, ¼ castravete, rosia, telina si ardeiul. Taiati catelul de usturoi in bucatele mici. Curatati si taiati in bucatele ceapa.

Puneti toate ingredientele in robotul Babycook. Adaugati concentratul de tomate si gheata sfarmata. Acoperiti amestecul cu capacul pentru mixare si activati functia de blender a robotului apasand de 3 ori butonul special pentru a obtine consistenta dorita.

Treceti prin sita amestecul obtinut pentru a obtine GAZPACHO cu consistenta uniforma.

Adaugati un strop de otet de vin rosu pentru a ii reduce aciditatea.

Se serveste rece.

Pentru ocazii special puteti adauga putin sos pesto.

Pofta buna !

In magazinul cu articole pentru copii ErFi din Sun Plaza Mall si in showroomul ErFi va asteapta gama completa de carti de bucate pentru bebelusi de la Béaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − three =