Scaune auto copii Graco Disney: garantat o vacanta pe cinste

Scaun auto copii Graco Junior Maxi Disney Princess
Scaun auto copii Graco Junior Maxi Disney Princess
Scaun auto copii Graco Junior Maxi Disney Cars
Scaun auto copii Graco Junior Maxi Disney Cars

Toti parintii stiu ca uneori copiii sunt greu de convins atunci cand e vorba sa stea cuminti, legati in centura in scaunul auto special destinat lor.

Graco a studiat aceasta problema si a venit cu solutia: gama de scaune auto copii Graco Disney.

Nimic nu se poate compara pentru Er, Fi si prietenii lor cu o calatorie cu masina intr-un scaun auto copii Junior Maxi Plus Graco din gama Disney.

Parintii pot alege tipul de scaun auto copii in functie de personajul preferat al celui mic.

Baieteii vor prefera cu siguranta sa calatoreasca intr-un scaun auto copii Graco Junior Maxi Plus Cars,  iar fetitele vor fi si mai admirate intr-un scaun auto Graco Junior Maxi Plus Princess.

Scaunele auto Graco Junior Maxi Plus sunt recomandate copiilor cu greutatea intre 15 si 36 kg si au un sistem de fixare in centurile masinii.

Alegand un model din gama de scaune auto copii Graco Junior Maxi Disney puteti fi sigur ca si cel mai incapatanat copilas va fi incantat sa calatoreasca numai in scaunul auto.

Intreaga gama de scaune auto copii Graco o puteti achizitiona din Showroom-ul Graco situat in Strada Veseliei nr 39-41, sector 5, Bucuresti.

Programul nostru este de luni pana vineri intre orele 9-17 si in week-end pe baza de programare telefonica prelabila la numarul de telefon 0314100206.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 1 =