Un magnet, doi magneti, o mie de posibilitati

Pentru a va ajuta sa va pregatiti pentru Craciun, Quercetti va propune saptamana aceasta gama Magnetino, irezistibilele tablite magnetice cu litere, cifre, forme geometrice, animalute sau personaje.

Copiii sunt expusi lumii cuvintelor de la o varsta frageda, nu numai datorita carticelelor viu colorate, ci prin diverse semne, texte, etichete care ii inconjoara. Chiar daca nu pot inca sa citeasca, copiii recunosc scrisul si imaginile si sunt interesati de ele.

Jocurile cu litere si magneti ilustrati sunt utile exact in aceasta etapa in care ei se familiarizeaza cu limbajul scris si incep sa faca asocieri intre obiecte si denumirea lor. Jucariile magnetice de la Quercetti dezvolta aptitudinile cognitive, ii invata pe copii sa citeasca, sa scrie, sa socoteasca si sa faca modele, totul intr-un mod extrem de amuzant.

1. Dressy Baby este un joc magnetic ce ii ajuta pe copii sa realizeze conexiuni intre diversele articole vestimentare si partile corpului carora acestea sunt destinate. Totodata ei vor invata care cum wsa faca diferenta intre hainutele si pantofiorii destinati fetitelor siimbracamintea si incaltamintea baieteilor. Jocul contine doua siluete, una de fetita si una de baiat si 30 de piese magnetice mari, viu colorate, ce reprezinta diverse articole de imbracat si de incaltat. Cutiuta de depozitare si transport este extrem de practica pentru a tine toate piesele la un loc si a putea lua jocul in vacante.

Jocul Quercetti Dressy Baby este recomandat copiilor cu varste intre 1 si 3 ani.

2. Magnetino Shapes Forme Geometrice este un joc educational extrem de apreciat de educatori, el ajutandu-l pe copiii de varsta prescolara sa se familiarizeze cu diversele forme geometrice si sa invete sa le combine, astfel incat sa rezulte imagini de obiecte reale: masini, vapoare, peisaje, personaje.

Jocul este alcatuit din 61 de forme si carduri magnetice cu desene, 1 marker, un burete si o cutie pentru pastrarea si transportul accesoriilor. Este un mod foarte amuzant si atractiv de invatare a operatiilor aritmetice simple. Copiii pot scrie sau desena cu marker-ul pe tablita, aceasta putand fi oricand stearsa apoi cu buretele din cadrul setului.

Jocul este destinat copiilor intre 4 si 6 ani

3. Magnetino Disney Cars

Un set educativ alcatuit din 60 de piese magnetice, litere mari si carduri ilustrate cu simpatice personaje din universul desenelor animate Disney Cars, 1 marker, un burete si o cutie pentru pastrarea si transportul accesoriilor.

 

Este un mod foarte amuzant si atractiv de invatare a alfabetului. Cardurile magnetice reprezinta simpatice personaje precum McQueen, Francesco, SHU Todoroki,  etc, ale caror nume, copiii le pot scrie cu ajutorul literelor mici magnetice.

Copiii pot scrie sau desena cu marker-ul pe tablita, aceasta putand fi oricand stearsa apoi cu buretele din cadrul setului de litere.

Destinat copiilor cu varsta mai mare de 4 ani.

index1

Pentru fanii desenului Planes, Quercetti a pregatit si varianta de joc Magnetino Disney Planes.

4. Magnetino Disney Princess

Acest joc educativ, special creat pentru fetite este alcatuit din 60 de piese magnetice, litere mari si carduri ilustrate cu simpatice personaje din universul desenelor animate Disney, 1 marker, un burete si o cutie pentru pastrarea si transportul accesoriilor.

Este un mod foarte amuzant si atractiv de invatare a alfabetului. Cardurile magnetice reprezinta simpatice personaje precum Rapunzel, Alba ca Zapada, Cenusareasa,  etc, ale caror nume, copiii le pot scrie cu ajutorul literelor mici magnetice.

Copiii pot scrie sau desena cu marker-ul pe tablita, aceasta putand fi oricand stearsa apoi cu buretele din cadrul setului de litere.

Destinat copiilor cu varsta mai mare de 4 ani.

indexPr

5. Magnetino Letters Litere Mari – set litere magnetice este primul joc al micului scolar, prin care acesta se familiarizeaza cu literele si magia prin care ele se pot combina astfel incat sa rezulte cuvinte. Jocul este alcatuit din 48 de litere mari magnetice, 30 de carduri magnetice cu desene, 1 marker si o cutie pentru pastrarea si transportul accesoriilor.

Magnetino Letters ofera un mod foarte amuzant si atractiv de invatare a alfabetului. Cardurile magnetice reprezinta animale, fructe, instrumente muzicale ale caror nume, copiii le pot scrie cu ajutorul literelor mari magnetice. Copiii pot scrie sau desena cu marker-ul pe tablita, aceasta putand fi oricand stearsa apoi cu buretele din cadrul setului de litere.

Magnetino Letters Litere Mari este destinat copiilor cu vaste intre 4 si 7 ani.

6. Magnetino Letters Litere Mici marca Quercetti ii ajuta pe copii sa inteleaga si sa faca trecerea mai usor de la scrisul de tipar la scrisul de mana. Set educativ alcatuit din 48 de litere mici magnetice, 30 de carduri magnetice cu desene, 1 marker si o cutie pentru pastrarea si transportul accesoriilor. Este un mod foarte amuzant si atractiv de invatare a alfabetului. Cardurile magnetice reprezinta animale, fructe, instrumente muzicale ale caror nume, copiii le pot scrie cu ajutorul literelor mici magnetice.

Magnetino Letters Litere Mici este destinat copiilor cu vaste intre 4 si 7 ani.

7. Magnetino Numbers – Set cifre magnetice – marca Quercetti Set educativ alcatuit din 64 de cifre si carduri magnetice cu desene, 1 marker, si o cutie pentru pastrarea si transportul accesoriilor. Este un mod foarte amuzant si atractiv de invatare a operatiilor aritmetice simple. Copiii pot scrie sau desena cu marker-ul pe tablita, aceasta putand fi oricand stearsa apoi cu buretele din cadrul setului.

Magnetino Numbers este destinat copiilor cu vaste intre 4 si 7 ani.
8. Mandala – Mozaic Magnetic – marca Quercetti Mandala mozaic este un joc de constructie inovator destinat copiilor. Figurile ilustrate in album asigura ore de distractie si relaxare crescand capacitatea de concentrare si stimuland imaginatia. Fiecare mandala este compusa din variate forme geometrice colorate aranjate metodic in jurul unui centru pentru a obtine extraordinare efecte 3D.

Armonia simbolurilor mandalei este transmisa copilului care adesea este afectat de tensiunile dintre adulti. Jocul ii permite copilului sa redobandeasca linistea si echilibrul necesara unei dezvoltari armonioase. Contine o gentuta practica pentru transportul si pastrarea piselor.

Destinat copiilor cu varsta mai mare de 8 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 4 =