Cărucioarele 3 in 1 reprezintă varianta preferată de majoritatea părinților din Romania deoarece această singură achiziție asigură toate componentele necesare transportului celui mic din prima zi și până la varsta de 3 ani. Un sistem de cărucior 3 in 1 are următoarele componente de bază: landou, parte sport și scoică auto.

Caracteristicile esențiale în alegerea căruciorului sunt: greutate, poziția de somn, suspensiile, accesorii incluse, mâner sau șezut reversibil, locul în care îl vei folosi mai mult: drumuri line in oras, sau teren accidentat.

CUM ALEG UN CĂRUCIOR 3 IN 1?

Sasiul căruciorului pentru nou-născut trebuie să fie cât mai ușor, așă că, un șasiu din aluminiu are o dublă calitate: greutate foarte redusă și rezistență mare in timp.

Roțile căruciorului pot fi fabricate din EVA sau din cauciuc plin. Roțile anterioare trebuie să fie pivotante 360 grade.

Toate cele 4 roți ale căruciorului pentru nou-născut trebuie să aibă suspensii pentru a permite dezvoltarea corectă a coloanei vertebrale, prin absorbția de către suspensii a socurilor produse atunci când ne plimbăm cu bebe în cărucior pe teren denivelat.

Partea sport a căruciorului pentru nou-născut trebuie să se lase la orizontală (unghi de 160-180 grade). Șezutul să aibă cât mai multe poziții de reglare de la poziția orizontală la cea de stat in funduleț. Toate cărucioarele moderne pentru nou-născut au șezut reversibil.

Plierea căruciorului trebuie să se faca ușor, fie tip carte, printr-un singur click și cu o singură mână, sau tip umbrelă. Masurați dimensiunile portbagajului înainte de a achiziționa căruciorul pentru a fi siguri că este potrivit.
Esti intersat doar de un cărucior, descoperă oferta noastră de carucioare sport.

Carucior 3 in 1 Graco

CUM ALEG LANDOUL CĂRUCIORULUI?

Carucior Bugaboo

Acesta trebuie să asigure o pozitie perfect orizontală pentru nou născut, să aibă salteluța specială și să fie ușor de curățat. Poziția perfect orizontală, fără inclinație, este recomandată de Academia Americană de Pediatrie ca fiind poziția optimă de somn. Această poziție asigură oxigenarea corectă a plămânilor celui mic.

Landoul este recomandat de la naștere și până la o greutate de aproximativ 9kg.

Landoul trebuie să fie ușor, să poată fi strâns foarte simplu, pentru a nu ocupa foarte mult spațiu atunci când este depozitat.

Capotina extensibilă cu protecție UV+50, salteluța confortabilă, protecția superioară ușor detasabilă, sunt elementele pe care orice părinte le va aprecia.

Descoperă oferta noastră de landouri pentru cărucioare.

CUM ALEG SCOICA PENTRU NOU-NĂSCUT?

În termen popular „scoica” face parte din prima grupă de scaune auto, destinate bebelușilor de la nastere si până la varsta de 1,5 ani, sau până la o greutate de 13 kg sau o înălțime de 76 cm (daca este omologat după standardul i-Size).

Scoicile auto trebuie să asigure o poziție cât mai puțin curbată pentru a permite o respirație adecvată a nou-născutului.

Inserturile de nou-născut se scot pe masură ce bebelușul crește. Sunt multe cazuri în care, părinții au senzația că bebelușul nu mai încape în scoică datorită faptului ca au uitat să scoată insertul de nou-născut.

Scoicile sunt prevăzute cu mâner anti-rebound, ca element suplimentar de siguranță, cu rol anti-răsturnare.

Scoicile se pot instala pe bancheta autoturismului utilizând centurile mașinii sau folosind baza Isofix compatibilă.

Scoica auto în cazul cărucioarelor 3 în 1 trebuie să fie neapărat una care a fost testată la impact și, care să asigure o poziție corectă a coloanei vertebrale a nou-născutului.

Descoperă oferta noastră de scoici auto.

Scoica auto
modele carucioare 3 in 1

Te-ar mai putea interesa si …