Achiziția unui cărucior Cybex este un test pe care părinții preocupați de siguranța și confortului bebelușilor lor trebuie să îl treacă, astfel încît alegerea să fie PERFECTĂ.

Decizia este mai mult decât lăudabilă, fiind vorba despre un brand premium, ale cărui produse sunt realizate din materiale de înaltă calitate, sub îndrumarea unor ingeri și designer de renume ai industriei de profil.

Fiecare cărucior Cybex este atent proiectat și testat înainte de a ajunge pe piață, iar lucrul acesta se vede din prima clipă.

Cele 3 principii inovative Cybex: design unic, siguranță absolută și funcționalitate inteligentă se reșăsesc în fiecare model de cărucior Cybex și justifică cele peste 15 premii Red Dot Awards pe care brandul le-a dobandit pe parcursul anilor pentru produsele sale.

1. Căruciorul Cybex Balios S Lux este una din cele mai inspirate alegeri pe care viitorii părinți o pot face pentru puil lor. Landoul generos, șasiul prevazut cu roți mari, sistemul excelent de supensii, frâna de picior coordonată pentru roțile din spate aduc confortul și manevrabilitatea la cea mai înaltă treaptă. Una din caracteristicile iubite de părinți este reversibilitatea șezutului, ceea ce face simplu de schimbat orientarea celui mic atunci când a mai crescut și își dorește să descopere lumea. Posibilitatea de a atașa pe șasiu scoica Aton M i-size cu ajutorul adaptorilor speciali și de a obține unul din cele mai performante cărucioare 3 în 1 este un alt atuu al acestui model de cărucior Cybex.

Roțile mari recomandă acest model de cărucior pentru orice suprafață de teren, așa că atât în oraș, cât și ma mare sau la munte, Cybex Balios S Lux se va descurca de minune.

carucior Cybex -functionalitate perfecta

2. Căruciorul Cybex Melio este alegerea optima pentru părinții urbani, dornici să exploreze împreună cu bebelușul lor întortocheatele alei ale mall-urilor și potecile asfaltate ale parcurilor.

Prevazut cu un șasiu special, căruciorul Cybex Melio este poate printre cele mai ușoare modele disponibile pe piață, iar varianta Melio B Carbon este cu siguranță vedeta colecției.

Modelul de cărucior Cybex Melio poate fi transformat cu ușurință în sistem 2 in 1 sau 3 in 1 prin atașarea landoului sau a scoicii la șasiu.

Ce ne-a fascinate la acest model pe lângă liniile simple și elegante, este robustețea deosebită a structurii sale și fiabilitatea.

carucior Cybex - 3 module

3. Căruciorul Cybex Eezy S Twist+2 a fost gândit pentru marile aventuri alături de bebeluș.

Căruciorul Cybex Eezy S Twist+2 usurează viața părinților oferind un plus de confort copiilor. Funcția de rotire 360° îți oferă posibilitatea de alege modul de orientare a scaunului sport, cu fața sau spatele către sensul de mers, fără a fi necesară detașarea acestuia. Funcția inteligentă permite rotirea sezutului simplu și rapid, cu o singură mână.

Căruciorul Cybex Eezy S Twist+2 este partenerul ideal de călătorie, ușor de transportat ca bagaj de cabină în avion la majoritatea companiilor aeriene.

La avioanele cu compartimente foarte mici, căruciorul Cybex Eezy S Twist+2 oferă posibilitatea de a detașa scaunul sport de pe șasiu cu un singur clic, astfel încât să îl poți lua cu tine în avion pentru a-l proteja de murdaărie și daune.

Într-o fracțiune de secundă Căruciorul Cybex Eezy S Twist +2 poate fi transformat în sistem 2 în 1 sau 3 în 1 prin simpla atașare a landoului special tip Cocoon sau a scoicii

lifestyle carucioare cybex

4. Căruciorul Cybex Gazelle este opțiunea firească a părinților care așteaptă 2 bebeluși sau care au un copilaș mai mare și urmează să îl aducă pe lume și pe cel de al doilea.

Caruciorul Cybex Gazelle S permite pana la 23 de configuratii, ce includ partile sport, landourile, scoicile CYBEX sau gb si cosul de cumparaturi detasabil. Poate fi folosit in urmatoarele moduri:

• Single (pentru un singur copil): landoul, partea sport sau scoica pot fi montate pe cadrul Caruciorului CYBEX Gazelle S, impreuna cu cosul de cumparaturi detasabil.

• Modul 2 copii: pentru acest mod, cosul de cumparaturi poate fi inlocuit cu landou, parte sport sau scoica, pentru a permite diferite combinatii.

• Modul gemeni: utilizati diverse configuratii impreuna cu landourile, partile sport sau scoicile Cybex. Acest lucru permite celor doi copii sa calatoreasca asigurandu-le acelasi grad de confort.

Puteti atasa orice scoica CYBEX sau gb la Caruciorul Gazelle S.

carucior gemeni Cybex Gazelle

5. Căruciorul Cybex Libelle

Având unul dintre cele mai compacte sisteme de pliere din lume, căruciorul Cybex Libelle este proiectat pentru a fi cel mai versatil și mai ușor de manevrat cărucior sport,

Ideal pentru călătoria cu avionul, cu trenul sau cu o mașină încărcată cu bagaje, căruciorul Cybex Libelle este răspunsul corect atunci când vă aflați în căutarea unui model care să vă ușureze viața de părinte.

Pe șasiu poate fi instalată una din scoicile Cybex, astfel încât să puteți să utilizați acest model ca sistem de călătorie 2 în 1.

Sperăm că v-am trezit interesul și că de acum răspunsul la întrebarea: Cum cumpăr un cărucior Cybex este mult mai ușor de găsit.

carucior Cybex Libelle

Te-ar mai putea interesa si …